Δευτέρα

Ζωγραφική – Τοιχογραφίες

Η πολυετής εμπειρία μας στις τοιχογραφίες εσωτερικών και εξωτερικών χωρών μας επιτρέπει την ολοκλήρωση μεγάλων έργων με συντομότατο χρόνο εργασιών.  


Τα χρώματα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ταχυστέγνωτα,  μη τοξικά,  άοσμα,  αναλλοίωτα,  φιλικά προς το περιβάλλον. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα έργα που βλέπετε είναι ζωγραφισμένα με τα δάχτυλά μόνο και χωρίς τη χρήση πινέλων ακόμη και για τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Αυτή είναι  η δική μας τεχνική!

Τοιχογραφίες Trompe l’oeil

Trompe l’oeil, είναι γαλλικός όρος, με νόημα «να ξεγελάσει το μάτι» ή αλλιώς οφθαλμαπάτη. 

Αυτή η διαδικασία μπορεί να μεταμορφώσει ένα επίπεδο τοίχο σε μια συναρπαστική τρισδιάστατη απεικόνιση. Με την τεχνική αυτή μπορούμε να δημιουργήσουμε βάθος, να μεγαλώσουμε ένα χώρο, να ανοίξουμε ένα παράθυρο ή μια πόρτα εκεί που δεν υπάρχει,  να καλύψουμε τυχόν ατέλειες ή ακόμα να προσθέσουμε κι ένα δωμάτιο στα ήδη υπάρχοντα.

Οι τοιχογραφίες είναι κάτι περισσότερο από μια μέθοδο διακόσμησης.  

Οι σύγχρονες χρήσεις της είναι ετερογενείς και σχεδόν απεριόριστες. 
Οροφές, τζάκια, εσοχές, σκάλες,  τοίχοι ή γυψοσανίδα, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι μπορούν να μεταμορφωθούν κυριολεκτικά.  Επίσης όταν εμπόδιο είναι η απόσταση π.χ. για άλλες πόλεις της Ελλάδας ή του εξωτερικού,  υπάρχει η δυνατότητα, και έχει γίνει πολλές φορές, να ζωγραφίζεται το θέμα σε καμβά στις επιθυμητές διαστάσεις, να μεταφέρεται από εμάς στον προορισμό του και με επικόλληση στον τοίχο να φαίνεται ότι αποτελεί τμήμα αυτού. 

Εκτός από τις τοιχογραφίες, ζωγραφική γίνεται και σε όποια επιφάνεια επιθυμείτε να προσδώσετε καλλιτεχνικό χαρακτήρα,όπως επάνω σε ξύλο, γυαλί, δέρμα ή μέταλλο κ.α. 

Έργα μας έχουν γίνει σε κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, ιατρεία,κομμωτήρια, αρτοζαχαραπλαστεία, ξενοδοχεία και spa, παιδικούς σταθμούς και  ιδιωτικά σχολεία, κέντρα διασκέδασης κτλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου