Ποιοί είμαστε

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ερρίκος Αμβράζης 
αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων-interior design

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από παιδί εκδήλωσε  έντονη επιθυμία να ασχοληθεί με την ζωγραφική και την διακόσμηση όπως και τελικά έκανε.

Μεγαλώνοντας ,συμμετείχε με τη μητέρα του στα  έργα όπου και ανέδειξε το έμφυτο ταλέντο του. Αποδείχτηκε αντικειμενικά ένας πολύτιμος συνεργάτης με ευρύ φάσμα φρέσκων ιδεών και αστείρευτη δημιουργικότητα.  Σπούδασε για δύο χρόνια στον όμιλο Δημητρέλη στο τμήμα διακόσμησης και κατόπιν για άλλα τρία χρόνια στο New York College στο τμήμα αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και ιστορία τέχνης.  

Ειδικεύθηκε στη φώτορεαλιστική απεικόνιση χώρου,σχεδιασμό (3D). 

Εργάστηκε ως διακοσμητής σε καταστήματα επίπλων ,επίπλων κουζίνας, μπάνιου, κ.α.

Ζεί στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται  με τη μητέρα του Μελίνα Αναγνώστου (ζωγράφο),  όπου μαζί με άλλους πολύτιμους συνεργάτες, δημιούργησαν την ArtDesign Group, ομάδα ζωγραφικής και διακόσμησης, αναλαμβάνοντας έργα σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.


                                                  
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Μελίνα Αναγνώστου
ζωγράφος-τοιχογράφος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και το ταλέντο της στην ζωγραφική ανιχνεύθηκε απο την παιδική της ηλικία.

Στην τρίτη τάξη του δημοτικού βραβεύτηκε σε δύο διαγωνισμούς ζωγραφικής όλων των τάξεων του σχολείου.

Δώδεκα ετών βραβεύτηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με δίπλωμα τιμής από επιτροπή του ελληνικού επιτελείου Ναυτικού.  Παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής, φοίτησε στην Καλών τεχνών και παράλληλα εργάστηκε δημιουργώντας τοιχογραφίες σε παιδικούς σταθμούς, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους..

Διατήρησε εργαστήρι ζωγραφικής για δώδεκα χρόνια, όπου εκτός από τις τοιχογραφίες, ασχολήθηκε και με την αναπαλαίωση – επιζωγράφιση παλαιών  επίπλων και σεντουκιών, επίσης ασχολήθηκε με την μικρογλυπτική σε διάφορες επιφάνειες, καθώς και με δημιουργίες βιτρω για παράθυρα, πόρτες, παραβάν, οροφές και άλλα.

Δημιουργώντας εξαιρετικά έργα τέχνης, έλαβε μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις όπου και διακρίθηκε για το πολύπλευρο ταλέντο της.

Πραγματοποίησε δύο ατομικές εκθέσεις με πίνακες ζωγραφικής ,που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και αναφέρθηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με άριστες κριτικές.

Έλαβε μέρος σε σεμινάρια ζωγραφικής και αγιογραφίας και ασχολήθηκε επίσης με την κατασκευή τρισδιάστατων σκηνικών για θέατρο, σχολεία, εκθεσιακά περίπτερα κτλ.

Ζεί και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη όπου μαζί με τον γιο της Ερρίκο Αμβραζή (interior designer),  και άλλους πολύτιμους συνεργάτες, δημιούργησαν την ArtDesign Group, ομάδα ζωγραφικής και διακόσμησης, αναλαμβάνοντας έργα σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.