Δευτέρα

Διακόσμηση, Ανακαίνιση, Χρώματα

Τι είναι τα dream colours;

Είναι συνδυασμοί χρωμάτων που δημιουργήσαμε για εσάς, θέλοντας να  σας βοηθήσουμε  να πάρετε την τελική απόφαση σχετικά με  τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε στο χώρο σας.

Εργαστήκαμε πολλές ώρες στον υπολογιστή, χρησιμοποιήσαμε διαφορετικά προγράμματα, αποθηκεύσαμε, σβήσαμε ,φτιάξαμε και ξαναφτιάξαμε πολλούς πιθανούς συνδυασμούς ώσπου να καταλήξουμε σε αυτούς που δημιουργήσαμε για να τους προτείνουμε σε εσάς, έτοιμους για εφαρμογή. Εμπνευστήκαμε από τα χρώματα της φύσης,των λουλουδιών, εμπνευστήκαμε από τον θαυμαστό κόσμο των ζώων, της θάλασσας και του ήλιου, καθώς και από όλα τα υπέροχα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή.

Όπως θα δείτε σε κάθε παλέτα dream colours, προτείνουμε 3 χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και αυτό γιατί συνήθως οι συνδυασμοί άνω των 3 χρωμάτων στον ίδιο χώρο,θα πρέπει να γίνονται από διακοσμητή ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αρμονικό αποτέλεσμα .
Aυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τα 3 χρώματα οπωσδήποτε μαζί.
Μπορείτε να επιλέξετε μόνο το ένα ή και τα 3 χρώματα . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αποχρώσεις dream colours , σε υφάσματα, κουρτίνες και στη γενική διακόσμηση του χώρου.

Συνεχώς δημιουργούμε νέες παλέτες dream colours και θα τις παρουσιάζουμε στο blog μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τους κωδικούς των χρωμάτων από την παλέτα που σας άρεσε.Μπορείτε να έχετε τα dream colours σε όποια μάρκα χρωμάτων χρησιμοποιήσετε . Άν έχετε στο μυαλό σας κάποια χρώματα που δεν τα βρίσκετε εδώ, επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε για εσάς την παλέτα των ονείρων σας. Άλλωστε dream colours είναι ακριβώς αυτό ..χρώματα ονείρου για κάθε χώρο!


dream colours-urchins
 


dream colours-white flower




dream colours-bronze leaf

dream colours-foot step

dream colours-old lock


dream colours-baby milk cat

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου