Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στον κόσμο άνοιξε το 2005 στο Conrad Rangali Island Resort and Spa στις Μαλδίβες.
Αυτό το καταπληκτικό υποβρύχιο εστιατόριο ονομάζεται Ithaa, που σημαίνει μαργαριτάρι στην τοπική γλώσσα Dhivehi. Το εστιατόριο είναι χωρητικότητας μόλις 14 ατόμων.
Το Ithaa είναι χτισμένο 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και βρίσκεται κάτω από μία διάφανη οροφή μέσω του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τον ωκεανό και τα πλάσματά του.
Το υποθαλάσσιο εστιατόριο κατασκευάστηκε από την εταιρεία MJ Murphy και αναμένεται να διαρκέσει για περίπου 20 χρόνια.
Είναι ανοιχτό για μεσημεριανό και δείπνο και οι τιμές κυμαίνονται από $ 120 έως $ 250. Το φαγητό στο εστιατόριο Ithaa είναι περισσότερο ακριβό από ό, τι σε άλλα εστιατόρια του θερέτρου, αλλά εδώ πληρώνουν για την εμπειρία και την τοποθεσία και όχι για το φαγητό.
Αυτό το καταπληκτικό υποβρύχιο εστιατόριο ονομάζεται Ithaa, που σημαίνει μαργαριτάρι στην τοπική γλώσσα Dhivehi. Το εστιατόριο είναι χωρητικότητας μόλις 14 ατόμων.
Το Ithaa είναι χτισμένο 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και βρίσκεται κάτω από μία διάφανη οροφή μέσω του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τον ωκεανό και τα πλάσματά του.
Το υποθαλάσσιο εστιατόριο κατασκευάστηκε από την εταιρεία MJ Murphy και αναμένεται να διαρκέσει για περίπου 20 χρόνια.
Είναι ανοιχτό για μεσημεριανό και δείπνο και οι τιμές κυμαίνονται από $ 120 έως $ 250. Το φαγητό στο εστιατόριο Ithaa είναι περισσότερο ακριβό από ό, τι σε άλλα εστιατόρια του θερέτρου, αλλά εδώ πληρώνουν για την εμπειρία και την τοποθεσία και όχι για το φαγητό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου