Πέμπτη

Ζωγραφική ξενοδοχείου στην Ελούντα, Κρήτη

Η Κρήτη είναι το αγαπημένο μου νησί, την επισκέπτομαι όποτε βρίσκω ευκαιρία και πραγματικά γυρίζω πίσω άλλος άνθρωπος. Είναι το μαγικό νησί!

Αυτή τη φορά ήμουν πραγματικά τυχερός γιατί θα πήγαινα σε ένα μέρος του νησιού που δεν είχα ξαναπάει, στην Ελούντα. Άκουγα τόσα πολλά κολακευτικά σχόλια γι αυτό το μέρος που όμως αποδείχτηκαν πολύ λίγα για να αποδώσουν την πραγματικά καθηλωτική ομορφιά του τοπίου!

Με θέα το νησί των δακρύων, τη Σπιναλόγκα, το καταπληκτικό ξενοδοχείο elounda blu είναι τοποθετημένο στο καλύτερο σημείο της περιοχής.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε τα έργα μας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.Στην είσοδο του ξενοδοχείου ζωγραφίσαμε μια ασπρόμαυρη παράσταση που απεικονίζει κρητικούς να χορεύουν πεντοζάλι! Η τοιχογραφία 3.50 m. x 2.50 m. ζωγραφίστηκε με την ιδιαίτερη τεχνική μας (ζωγραφική εξ'ολοκλήρου με τα δάχτυλα,χωρίς χρήση πινέλων).


Το elounda blu και το έργο στην εξέλιξη και την ολοκλήρωση του



Το έργο σε εξέλιξη



 
       


Η τοιχογραφία ''Πεντοζάλι''

                                             Copyright © 2012-All Rights Reserved



Copyright © 2012-All Rights Reserved



Λεπτομέρεια της τοιχογραφίας






Τρίτη

Ζωγραφική διακόσμηση ιατρείου


Με αφορμή την καλλιτεχνική συμβολή μας στην διακόσμηση ενός ιατρείου στην Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη, σκέφτηκα για μια ακόμη φορά, πόσο δραστικά μπορεί να αλλάξει την αύρα του χώρου η ζωγραφική τοίχου.

Εύχομαι να είμαστε όλοι οι άνθρωποι υγιείς στο νου και στο σώμα, όμως και ώς  υγιείς  επισκεπτόμαστε ιατρεία για καθιερωμένα τσεκ απ και προληπτικές εξετάσεις.Θυμηθείτε παρακαλώ την τελευταία φορά που επισκεφτήκατε κάποιο απρόσωπο μουντό ιατρείο και την άσχημη ενέργεια του χώρου.  Τώρα κάντε την σύγκριση βλέποντας τις ακόλουθες φωτογραφίες  από το όμορφο αυτό ιατρείο που ζωγραφίσαμε και δείτε τον τρόπο με τον οποίο οι τοιχογραφίες μπορούν να αλλάξουν την διάθεση των ανθρώπων και να προκαλέσουν χαρούμενους συνειρμούς και συναισθήματα.











τοιχογραφία δεξιά και αριστερά στον επιτοίχιο καταράκτη





Copyright © 2012-13 All Rights Reserved