Δευτέρα

Διακοσμηση, Ανακαινιση, ανακαινιση κουζινας,Σχεδιασμός κουζίνας

New project

Μια κουζίνα που σχεδιάστηκε για μοντέρνο διαμέρισμα στην Καλαμαριά από τον Ερρίκο .
Ανοιχτοί χώροι για ελευθερία κίνησης , υλικά το ξύλο και το πράσινο γυαλί στις πόρτες και στα ράφια, λεπτομέρεια τα γυάλινα πόδια της νησίδας και η συνεχόμενη οροφή με τον φωτισμό.






 Αυτή η κουζίνα που ακολουθεί,σχεδιάστηκε για το σπίτι δύο νέων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη.



Copyright © 2012-All Rights Reserved
diakosmisi-anakainisi.blogspot.com

Τρίτη

Διακοσμηση, Ανακαινιση,Τοιχογραφίες

Η πολυετής εμπειρία μας στις τοιχογραφίες εσωτερικών και εξωτερικών χωρών μας επιτρέπει την ολοκλήρωση μεγάλων έργων με συντομότατο χρόνο εργασιών.  

Τα χρώματα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ταχυστέγνωτα,  μη τοξικά,  άοσμα,  αναλλοίωτα,  φιλικά προς το περιβάλλον. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα έργα που βλέπετε είναι ζωγραφισμένα με τα δάχτυλά μόνο και χωρίς τη χρήση πινέλων ακόμη και για τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Αυτή είναι  η δική μας τεχνική! 
diakosmisi-anakainisi.blogspot.com
diakosmisi-anakainisi.blogspot.com
diakosmisi-anakainisi.blogspot.com
 www.diakosmisi-anakainisi.blogspot.com

Δευτέρα

Διακόσμηση, Ανακαίνιση, Χρώματα

Τι είναι τα dream colours;

Είναι συνδυασμοί χρωμάτων που δημιουργήσαμε για εσάς, θέλοντας να  σας βοηθήσουμε  να πάρετε την τελική απόφαση σχετικά με  τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε στο χώρο σας.

Εργαστήκαμε πολλές ώρες στον υπολογιστή, χρησιμοποιήσαμε διαφορετικά προγράμματα, αποθηκεύσαμε, σβήσαμε ,φτιάξαμε και ξαναφτιάξαμε πολλούς πιθανούς συνδυασμούς ώσπου να καταλήξουμε σε αυτούς που δημιουργήσαμε για να τους προτείνουμε σε εσάς, έτοιμους για εφαρμογή. Εμπνευστήκαμε από τα χρώματα της φύσης,των λουλουδιών, εμπνευστήκαμε από τον θαυμαστό κόσμο των ζώων, της θάλασσας και του ήλιου, καθώς και από όλα τα υπέροχα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή.

Όπως θα δείτε σε κάθε παλέτα dream colours, προτείνουμε 3 χρώματα που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και αυτό γιατί συνήθως οι συνδυασμοί άνω των 3 χρωμάτων στον ίδιο χώρο,θα πρέπει να γίνονται από διακοσμητή ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αρμονικό αποτέλεσμα .
Aυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τα 3 χρώματα οπωσδήποτε μαζί.
Μπορείτε να επιλέξετε μόνο το ένα ή και τα 3 χρώματα . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αποχρώσεις dream colours , σε υφάσματα, κουρτίνες και στη γενική διακόσμηση του χώρου.

Συνεχώς δημιουργούμε νέες παλέτες dream colours και θα τις παρουσιάζουμε στο blog μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε τους κωδικούς των χρωμάτων από την παλέτα που σας άρεσε.Μπορείτε να έχετε τα dream colours σε όποια μάρκα χρωμάτων χρησιμοποιήσετε . Άν έχετε στο μυαλό σας κάποια χρώματα που δεν τα βρίσκετε εδώ, επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε για εσάς την παλέτα των ονείρων σας. Άλλωστε dream colours είναι ακριβώς αυτό ..χρώματα ονείρου για κάθε χώρο!


dream colours-urchins
 


dream colours-white flower




dream colours-bronze leaf

dream colours-foot step

dream colours-old lock


dream colours-baby milk cat

















Κυριακή

dream colours καφέ - γκρί χρώματα συνδυασμοί

Οι καφέ αποχρώσεις στη διακόσμηση είναι ίσως οι πιο διαδεδομένες και οι πιο ευκολόχρηστες.
Το καφέ χρώμα προέρχεται απο μια σειρά σύνθετων χρωμάτων και παράγεται από μείξη του πορτοκαλί,  κόκκινου ή κίτρινου με μαύρο ή γκρι. Η αγγλική λέξη Brown(καφέ),  προέρχεται από τη λέξη Brún που υποδηλώνει οτιδήποτε σκούρο ή όποια σκούρα απόχρωση χρώματος.
Υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις του καφέ χρώματος , καφέ-κόκκινες αποχρώσεις, καφέ-κίτρινες έως λαδί, καφέ σκούρες σοκολατένιες αποχρώσεις , υπάρχουν τα αμμώδη καφέ χρώματα, τα καφέ των φύλλων και των δέντρων, τα καφέ της πέτρας και των βράχων, τα καφέ χρώματα της γούνας των ζώων και του φτερώματος των πουλιών, τα καφέ της επιδερμίδας και των μαλλιών του ανθρώπου και ένα πλήθος διάφορων αποχρώσεων καφέ που συναντάμε στη ζωή.
Το καφέ χρώμα είναι ένα γήΐνο-ουδέτερο χρώμα που αντιπροσωπεύει την σταθερότητα, την απλότητα, την φιλικότητα και την αξιοπιστία γι αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε σπίτια, σε εταιρικά γραφεία και επιχειρήσεις.
Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι καφέ αποχρώσεις κάνουν τον άνθρωπο να νοιώθει ζεστασιά, άνεση και ασφάλεια στο χώρο.

brown

dream colours-flower feather
dream colours-bronze leaf


dream colours-bronze old

dream colours-old lock
dream colours-foot step
dream colours-gold sea


dream colours-motion lights


dream colours-old basket


diakosmisi-anakainisi.blogspot.com